Image Courtesy of Pixabay.com Photographer

Respect voor Privacy | Stabiel | Compact en Snel | Updates alle Software | Open Source

Linux OS een perfect alternatief!

Door hardware levensverlenging ook nog eens goed voor het milieu!

Van de meeste software wordt maar een paar procent van alle mogelijkheden gebruikt. Veel gebruikers zijn heel trots dat ze bijvoorbeeld met het dure Photoshop werken. Er zijn ook heel veel gebruikers die de software dan ook niet hebben aangeschaft maar met een illegale versie werken. Niets om trots op te zijn het is gewoon een vorm van diefstal. De illegale versies krijgen uiteraard ook geen updates waardoor de veiligheid van de hele computer in het geding is.

Met de wetenschap dat het gros van de gebruikers maar een paar procent van de mogelijkheden van software benut weet ik vrijwel zeker dat als je wat energie wilt steken in een korte leercurve er altijd een alternatief voor handen is.

De software die je via de officiele Linux distributie kanalen installeert zal ook tijdens updates automatisch worden bijgewerkt. Het is ook volledig legaal om de software te gebruiken. Via de volgende link (URL) krijg je inzage in een enorme lijst met software equivalenten.

Software die je via de officiële Pakketbronnen installeert is ook uitvoerig getest voordat deze beschikbaar zijn voor installatie. Mocht er desondanks deze uitvoerige controle toch een probleem optreden dan zal ook dit heel snel worden opgelost.

Copyright © linuxos.nl
Linux® is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds